Senanur*LaLLié Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 28 Nerden : Sannnnnnèèè xD 7/a da mısın? : Taßii kiiii Lakap : Limon , Limonata , LaLL , Ultraçatlak :) 7/A gücü : Mesaj Gücü : Durumun? : Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Aßi- Kız Kardeş DiyaLogLarı :D C.tesi Ocak 17, 2009 9:58 am | |
| - abi çay bardaklari nerdee...? - ulan bide evin kizi olucaksin, hayret bisey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak rezarvuari içindeydi enson - e hani yok burdaa..
-*-*-*-*-*
- abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum sindi bidakka. kurusun rütus yapip vericem manyakmisin kizim sen ne biliym ben senin ojeni...!
-*-*-*-*-*
- ya abii firin nasil açiliyodu??? - açil susam açil diyosun açiliyo.
-*-*-*-*-*-*
-saçımı kestirdim bak nasıl olmuş? - g.....t üme benzemissin. - yaa anne g......t üme benzemissin diyoo - öyle mi dedim pardon g.....t üme hakaret etmisim.. - ya annneeee!
-*-*-*-*-*-
- baak kaslarimi aldirdim nasil olmuus - *** alna baak atatürk hava limani gibi - böhüüüü
-*-*-*-*-
- ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanin posterini odana asarsin ama.
-*-*-*-*-*
- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle kaçmıştı en son. - bikerede dogru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanirim iste.
-*-*-*-*
- kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm.
-*-*-*-*-*
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama
-*-*-*-*-*
- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi?
-*-*-*-**
- kiz git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi | |
|
GaYe_caramelL Admin
Mesaj Sayısı : 1056 Yaş : 28 Nerden : 7/A SınıFınDan 7/a da mısın? : TaßiKiDé évEt Lakap : KaRaMeL 7/A gücü : Mesaj Gücü : Durumun? : Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: Aßi- Kız Kardeş DiyaLogLarı :D Salı Ocak 20, 2009 7:45 am | |
| | |
|
busbuse Admin
Mesaj Sayısı : 399 Yaş : 28 Nerden : 7\\\\\\\\\\\\\\\'adan 7/a da mısın? : evet Lakap : busbuse 7/A gücü : Mesaj Gücü : Durumun? : Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Aßi- Kız Kardeş DiyaLogLarı :D C.tesi Ocak 24, 2009 4:15 pm | |
| | |
|